Hirdetés

Úton a Legenda vagyok 2

|

A Warner Bros. végre elszánta magát és mozgósította erőit a Legenda vagyok folytatásával kapcsolatban: sikerült producert, rendezőt, írót és főszereplőt is találni egy füst alatt.

Hirdetés

Will Smith egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Legenda vagyok című poszt-apokaliptikus thriller, melyben Robert Neville-t alakította, aki a Földön maradt egyetlen emberi túlélő, aki nem fertőződött meg a gyilkos vírussal, mely a lakosságot megölte vagy átformálta ösztönlényekké. A pletykák eddig is arról szóltak, hogy elkészülhet a folytatás, de akkor előzményfilmként tekintettek a Legenda vagyok 2-re, ennek ellenére a legfrissebb hírek szerint egyenes folytatásra számíthatunk. Hogy ez hogyan lehetséges az első epizód végét tekintve? A készítők a film dvd kiadásán közzé tettek egy alternatív befejezést is, amit alapul véve elképzelhető a folytatás. Ami biztosra vehető, hogy Akiva Goldsman (Én, a robot, A Da Vinci-kód, Hancock) producer a helyén marad, Will Smith is egyértelműen folytatja főszereplőként, ráadásul ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a rendező, Francis Lawrence (Legenda vagyok, Constantine) személye sem változik. A forgatókönyvet a The Expatriate írójára, Arash Amel-re bízták, a premierről még nincs biztos információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.