Hirdetés

Úton Kristen Stewart

|

No persze nem egy vámpírfesztiválra vagy egy színiiskolába, ahol egyesek meglincselnék, hanem Walter Salles újabb filmjében utazgat Amerikában.

Hirdetés

A beatnemzedék egyik oszlopos tagjának, Jack Kerouac-nak önéletrajzi ihletésű könyvét sokan tartják a Bibliájuknak, és ezzel együtt megfilmesíthetetlennek is. Walter Salles (Che Guevara: Egy motoros naplója, Fekete víz) azonban megpróbálkozott a lehetetlennel, és igyekezett filmre vinni ezt a sajátos road movie-t, amiben igazán neves színészgárda állt a rendelkezésére. Stewart mellett a főbb szerepekben Garret Hedlund (Tron: Örökség) és Sam Riley (A 13-as) látható, míg a kisebb epizódszerepekben felbukkan Amy Adams (Bűbáj, Muppets), Viggo Mortensen (A Gyűrűk Ura-trilógia, Erőszakos múlt) vagy Kirsten Dunst (Pókember-trilógia, Melankólia). A film február 28.-ától játsszák a magyar mozik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.