Hirdetés

Úton - Március végére halasztva

|

Kristen Stewart legközelebb március végén mutatkozhat be a hazai közönség előtt, legalábbis az új premierdátum alapján. Vajon elég lesz a sikerhez, hogy bedobta bájait is?

Hirdetés

A hazai forgalmazó, a Parlux jóvoltából megtudhattuk a közelmúltban, hogy bizonytalan időre el kellett halasztaniuk az Úton című adaptáció premierjét, de elhárult minden probléma és tegnap bejelentették, hogy március 21-án végre befuthat Magyarországra is a film. Jack Kerouac regénye alapján Jose Rivera készítette a forgatókönyvet, a sztori pedig a következőképpen alakul: Közvetlenül apja halála után Sal Paradise (Sam Riley), egy feltörekvı New York-i író találkozik Dean Moriarty-val (Garett Hedlund), egy lehengerlı stílusú, elbővölı ex-szélhámossal, akinek a rendkívül felszabadult és egyben rendkívül vonzó Marylou (Kristen Stewart) a felesége. Arra ítéltetve, hogy ne beszőkült életet éljenek, a két barát megszakítja minden addigi kapcsolatát és útra kel Marylou-val. Éhezve a szabadságra, a három fiatal elindul, keresvén a világot, új találkozásokat és önmagukat.... A magyar változat hangjai többek között: Fehér Tibor, Horváth Illés, Csuha Bori, Kovács Patrícia, Farkasházi Réka valamint László Zsolt. A magyar premier tehát március 21, de a film megtekintésekor ne lepődjetek meg azon sem, ha Kristen egy kocsiban egyszerre két delikvenst juttat el a csúcsra. Hiába, a gázsiért meg kell dolgozni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.