Hirdetés

Úton van az Acélember 2.

|

Hirdetés

És a címe Batman Superman ellen - Az igazság hajnala lesz. Ezt maga Zack Snyder mondta a minap  egy interjú során, ami viszont ellentmond annak - amit szintén a rendező jelentett ki korábban - miszerint a film inkább Batmanről fog szólni. Az viszont kétségtelen, hogy az Acélember szereplőinek jórésze (még Michael Shannon is!) visszatér a folytatás/crossoverre.

A Batman Superman ellenre afféle Acélember 2-ként gondolok. Az Igazság Ligája egyfajta transzcendens, a kerekasztal lovagjai típusú sztori lesz. De érdekel, hogy milyen lehet egy újabb, egyedülálló Superman film.
Emellett még elejtett pár szót a szintén általa dirigált és két részre szedett Igazság Ligájáról is és az újdonsült mozi kapcsolatáról is:
Rá kell jönnünk a figurák miértjére. És azt hiszem, sikerült. Az egyik igazán klassz dolog a Batman Superman ellenben, az a figurák teljes mitológiája. Ez számomra valóban lenyűgöző.
Nos, Snyder eme és ezt megelőző kijelentései alapján a Batman Superman ellen egy olyan Acélember folytatás lesz, amiben Batmanen lesz a hangsúly, de megalapozza a figurák motivációit az Igazság Ligájára. Csak én vagyok kicsit összezavarodva, vagy Snyder lassan azt se tudja, hogy mit beszél?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.