Hirdetés

Ütős új előzetest kapott a Fekete Párduc

|

Még az új szerkóját is megvillantja a Marvel Filmes Univerzum új királya.

Hirdetés

Sokan azt várták, hogy a Thor: Ragnarok közeledtével a Végtelen háború előzetesét adja ki végre a Marvel, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a következő Bosszúállók film előtt még Fekete Párduc is megkapja a maga szólófilmjét, amiről nem lesz érdemes lemaradni. Ez a legújabb előzetes legalábbis mindenképpen ezt sugallja, hiszen megnyerő stílusán túl az akcióból sincs hiány és nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió még 10 év után is képes friss szuperhősfilmeket gyártani.

Hirdetés

Chadwick Boseman által alakított T'Challával, azaz Fekete Párcuccal az Amerika Kapitány: Polgárháborúban találkozhattak először a nézők és már csak négy hónapot kell arra várnunk, hogy Wakanda királyának története folytatódjon. A fiatal uralkodóra rögön veszedelmes szemek kezdenek el lesni és, ha nem vigyáz eléggé az nem csak országára, hanem az egész világra nézve komoly következményekkel járhat.

Ryan Coogler filmjében tehetségesebbnél tehetségesebb színészek és színésznők egyengetik, vagy éppen nehezítik majd Boseman útját. A stábban többek között helyet kapott Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker és Andy Serkis.

A Fekete Párduc 2018. február 15-én érkezik a mozikba. Netek hogy tetszik az új előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.