Hirdetés

Végre magyarul is nézhető az Üveg előzetese

|

Befutott a magyar szinkronos Comic-Con kedvcsináló.

Hirdetés

Az egy hónappal ezelőtt megrendezett San Diego Comic-Con méltán egyik legjobban felkapott előzetese volt az Üvegé (Glass), amelyben M. Night Shyamalan a Sebezhetetlen és a Széttörve szereplőit hozza egy fedél alá. A forgalmazó jóvoltából lejjebb görgetve végre magyar szinkronnal is megnézhetitek a szóban forgó képsorokat.

A kedvcsináló egy cseppet sem szokványos szuperhősfilmet ígér David Dunn (Bruce Willis), Elijah Price (Samuel L. Jackson) és a többszörös személyiségzavarban szenvedő Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) karaktereivel, amihez ez a rendkívül impozáns szereplőgárda csupán hab a tortán. Mellettük ráadásul Anya Taylor-Joy és Sarah Paulson számára is fontos szerep jut ebben a sötét hangulatú történetben, mint azt a trailer is elénk tárja:

Az Üveg 2019. január 24-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.