Hirdetés

Uwe Boll újabb terrorja: Zombie Massacre

|

Figyelem, figyelem! Most érkezett szerkesztőségünkbe a hír, miszerint a minőség-terrorista Uwe Boll újabb szerencsétlen áldozatát fogta el és szeretné kivégezni a kamerák előtt... isten irgalmazzon mindannyiunknak!

Hirdetés

A DreadCentral szörnyű értesülései szerint Uwe Boll ugyanis kinézte magának az 1998-as Zombie Massacre névre hallgató videójátékot, amelyet leginkább a Doom-hoz tudnánk hasonlítani. Meglepő módon a romlás mestere nem rendezői mivoltában támogatja a projektet, csupán produceri mindenható székéből osztogatja kéneső hatású parancsait: a direktori részt Marco Ristori és Luca Boni vállalta magára. A két szerencsétlen úriember eleddig egyedül egy alacsony költségvetésű zombis filmet hozott össze Eaters címszó alatt, Boll mellett azonban még ennél is lejjebb süllyedhetnek. A DreadCentral továbbá elárulta, hogy már októberben megkaphatjuk a trailert és villámtempóban készítik magát az adaptációt is. Boll azért egy interjúban elárulta, hogy a 28 nappal később lebeg a szeme előtt, mint követendő példa. Ajjajj... (A továbbiakban teaser poszter vár rátok)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.