Hirdetés

A V mint vérbosszú egyik főszereplője folytatná a filmet

|

Akad olyan a stábban, aki benne lenne a második részben.

Hirdetés

Mind Alan Moore képregénye, mind James McTeigue filmváltozata méltán viseli magán a kultikus jelzőt, a V mint vérbosszúnak bérelt helye van a legnagyobbak között és ezt már semmi sem veheti el tőlünk - még egy esetleges folytatás sem. 

Hirdetés

A V mint vérbosszú egyik főszereplőjének, Natalie Portmannek szegezték a kérdést a Buzz Feed kérdezz-felelekjében, hogy folytatná-e bármelyik népszerű filmjét az elmúlt évekből. Bizonyára sokan arra számítottak, hogy Jane Fostert mondja majd, elvégre egy idei nyilatkozata alapján már visszatérne a Marvel franchise-ba, azonban a színésznő szinte gondolkodás nélkül rávágta, hogy minden idők egyik legjobb filmjét, a V mint vérbosszút választaná. 

Persze nem ez az első alkalom, hogy felmerült egy újabb adaptáció ötlete, hiszen tavaly még azt pletykálták, hogy a brit tévécsatorna, a Channel 4 készítene egy sorozatot Moore képregénye alapján, azonban azóta sem lett semmi belőle. 

Ti szívesen látnátok a V mint vérbosszú 2-t Natalie Portmannel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.