Hirdetés

Mel Gibson rendezheti a Vad banda remake-jét

|

Ki vagyunk éhezve a jó westernfilmekre, a Warner Bros. pedig egy klasszikus feldolgozásával bővítené a zsáner felhozatalát.

Hirdetés

Bár botrányai miatt egy kicsit mindig is fekete bárány lesz Mel Gibson Hollywoodban, sok évnyi kihagyás után A fegyvertelen katonával újra bizonyítani tudott rendezőként. Legújabb filmje, a Passió: Feltámadás már az utómunkálatok fázisban jár, így koncentrálhat a következő feladatra, amely úgy tűnik, hogy minden idők egyik legjobb westernjének újrája lesz. 

Hirdetés

Deadline értesülései szerint Mel Gibson legközelebb az 1969-es, Sam Peckinpah-féle Vad banda remake-jét készíti el a Warner Bros. számára. De Gibson nem csupán rendezőként, hanem társíróként is dolgozik a projekten Bryan Bagby mellett, aki a L.I.N.X. című 2000-es sci-fi, a One Duty rövidfilm és a folyamatban lévő Once a Pilgrim forgatókönyvén dolgozott. A Vad Banda az erőszakos ábrázolásmódja miatt meglehetősen sokaknál kiverte a biztosítékot a maga idejében, így tökéletesen illik hozzá rendezőként Gibson, aki egyik korábbi munkájában sem fogta vissza magát ilyen téren (sem). 

A Warner Bros. egyébként már 2011 óta próbálja tető alá hozni a remake-et, akkor még Brian Helgeland (Legenda, Robin Hood, Lovagregény) dolgozott a forgatókönyvön és Tony Scottot (Top Gun, Az utolsó cserkész) nyerték meg a kamerák mögé, de miután Scott 2012-ben öngyilkos lett, a projekt vakvágányra futott, egészen mostanáig. Mi a véleményetek a Vad Banda feldolgozásáról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.