Hirdetés

Vadonatúj animációs Batman-széria érkezik a klasszikus rajzfilm alkotójától

|

A legendás sorozat nyomdokaiba szeretne lépni az HBO és a Cartoon Network közös produkciója.

Hirdetés

Az HBO Max és a Cartoon Network bejelentették, hogy közösen egy új animációs sorozaton dolgoznak, méghozzá a DC képregények legnépszerűbb hősének, Batman történetének fognak egy új megvilágítást adni. A készülő Batman: Caped Crusader című széria sorsát pedig olyan nevek igazgatják, mint J.J. Abrams, Matt Reeves és az 1992 és 1995 között futó klasszikus Batman: The Animated Series egyik alkotója, Bruce Timm.

Hirdetés

A szóban forgó rajzfilmsorozatot mind a mai napig a képregényvilág egyik legjobban sikerült adaptációjaként tartják számon, ahogy valószínűleg azok is rengetegen vannak, akik  a Batman: The Animated Series miatt lettek nem csak a figura, de a szuperhőskultúra rajongói. A frissen bejelentett Caped Crusader alcímű produkcióhoz pedig azonnal egy promóciós kép is érkezett, mely már akkor is árulkodna a klasszikus általi ihletettségről, ha nem tudnánk, hogy Bruce Timm is csatlakozott a projekthez.

Timm mellett a Star Trek-franchise feltámasztója, egyúttal az új Star Wars-trilógia két filmjét is dirigáló J.J. Abrams mellett az a Matt Reeves is producerként felügyeli majd a sorozat munkálatait, aki a Robert Pattinson-féle készülő The Batman című film rendezője is egyben. A Warner Bros. stúdiójának elnöke, Tom Ascheim azt ígérte, hogy a sorozat egyaránt kiszolgálja majd a karakter rajongóit, de egyúttal remek belépő is lesz azoknak, akik esetleg korábban nem merültek el Gotham City világában. Ascheim továbbá rendkívül magabiztos abban, hogy a valóban bitangerős alkotói gárdával az élen egy újabb klasszikus Batman-alkotás születhet.

Abrams, Reeves és Timm hármasa is megszólalt természetesen a Batman: The Caped Crusader kapcsán:

Nagyon izgatottak vagyunk, amiért visszahozhatjuk ezt a figurát, hogy elmeséljük Gotham City magával ragadó történeteit. A sorozat nem csak izgalmas, de filmszerű és hű lesz Batman noir hangulatú gyökereihez, de közben az ikonikus karakterek elméjét is mélyebben megismerjük majd általa. Alig várjuk, hogy megoszthassuk végre a nagyvilággal!

Ennél konkrétabb információkat egyelőre még nem árultak el a készülő sorozatról, de az egészen biztos, hogy az HBO Max és a Cartoon Network bíznak a projekt sikerében. Mondjuk ez ilyen nevek behozatalával nem is meglepő, Timm visszatérése pedig joggal csigázhatja fel a rajongókat. Egyelőre tényleg úgy fest, hogy nagyon jó kezekben van a Batman: Caped Crusader, amiről nem tudni, hogy mikor lesz látható a nagyközönség számára, épp ezért érdemes lesz figyelemmel követni a közelgő híreket.

Nos, Batman-rajongók, mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.