Hirdetés

Megható előzetessel hangolódhatunk a Jóbarátok visszatérésére

|

Végre megkaptuk a teljes trailert a közelgő nosztalgiázásból.

Hirdetés

Ugyan a sitcomok atyaúristenének forgatásai már több, mint 16 éve véget értek, a Jóbarátok-jelenség köszöni szépen, még ma is remekül van - sőt, talán népszerűbbek a New York-i barátok, mint valaha. A rajongók imái pedig meghallgattatásra találtak, hiszen hamarosan visszatér a bagázs egy közös nosztalgiázás erejéig, mindehhez pedig meg is érkezett az első teljes kedvcsináló.

Hirdetés

Az HBO Max osztotta meg az alábbi anyagot, amely rendkívül hangulatos képet fest a műsorról: 

A Jóbarátok: A Találkozó korábban premierdátumot is kapott, nevezetesen május 27-én a rajongók rá is vethetik magukat a dokumentumfilmszerű összejövetelre, mely az HBO Max exkluzív tartalma lesz, ezért egyelőre májusban még az HBO GO-ra sem kerül fel. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy nem egy új évadról, de nem is egy egész estés filmről van szó, hanem egy különleges beszélgetés műsor formájában idézik majd fel a régi szép időket a sorozat színészei.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mellett azonban más, hasonlóan különleges vendégek is feltűnnek a műsorban, ami azért arra enged következtetni, hogy lesznek itt meglepetések. Többek között David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga, Kit Harrington vagy épp a világhírű dél-koreai fiúbanda, a BTS is emelni fogja a Találkozó fényét.

A Jóbarátok 1994-ben startolt el, majd végül 10 évadot élt meg az NBC csatornáján. A sorozat 2015-ben a Netflix felülete által egy új közönséget is megcélzott, ám tavaly otthont cserélt a széria, ma pedig már az HBO streaming platformjain nézhetjük a jóbarátok mindennapjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.