Hirdetés

Vadonatúj Obi-Wan Kenobi előzetest hozott a Star Wars-nap

|

Volt tegnap mit ünnepelniük a rajongóknak.

Hirdetés

A Star Wars-franchise egyik legfőbb ismérve mindig is az ikonikus színészválasztások voltak, melyek közül Ewan McGregor még ki is tudott emelkedni a fiatal Obi-Wan Kenobi megformálásával. A rajongók gyakorlatilag az előzmény trilógia óta reménykedtek abban, hogy valamikor viszontláthatják szeretett Jedi mesterüket - a várakozás március elején kifizetődött, amikor a Disney bemutatta a karakter saját hatrészes szériájának első előzetesét. A május 4-ei Star Wars-nap pedig elhozta a sorozat második kedvcsinálóját.

Hirdetés

A Star Wars: Obi-Wan Kenobi friss előzetes nagyjából hasonló jeleneteket és helyszíneket villant meg, mint az első ízelítő, aminek megvolt az a nem éppen tisztességes előnye, hogy a franchise legendás dala, a Duel of the Fates egy újra kevert verziója kísérte. Ennek fényében a mostani másfél perces videó talán nem üt akkorát, de Ewan McGregort továbbra sem lehet megunni, főleg, ha még fénykard is van a kezében.

Az előzetes csattanóját a zárójelenet hordozza, amikor is felszusszan a már jól ismert mesterségesen megtámogatott levegővétel. Bizony-bizony, az a Hayden Christensen is visszatér Anakin Skywalker, pontosabban immáron Darth Vader szerepében, akit nem sok mindenben láthattunk Star Warsos kalandja óta. Mellette többek között Joel Edgerton, Rupert Friend és Kumail Nanjiani is fontosabb szerephez jutnak majd a szériában. A premier egyébként itt van már a nyakunkon, hiszen Obi-Wan május 27-én fog visszatérni, a kaland megéléséhez pedig Disney+ előfizetésre lesz szüksége a rajongóknak.

Nektek hogy tetszik mindaz, amit eddig láttunk a Star Wars: Obi-Wan Kenobiból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.