Hirdetés

Vágatlanul jön a Szürke ötven árnyalata DVD/Blu-ray-en

|

Hirdetés

Május 8-án ismét eluralkodik a Szürkeség. Az E.L. James regénye alapján készült kasszasikert aznaptól lehet ugyanis HD-ben hazavinni. A BD és a DVD számos extrával, vágatlan jelenetekkel és egy alternatív befejezéssel érkezik. Mivel a Universal semmi konkrétumot nem közölt, ezért kénytelenek vagyunk a megérzéseinkre hagyatkozni. (Vigyázat spolierveszély!) Így lehetséges például, hogy az alternatív vég inkább fog közelíteni a könyves befejezéshez, vagyis, hogy Ana a saját ágyán zokog Christian miatt/iránt. Egy másik, a neten keringő forgatókönyv szerint viszont a változtatás mindössze egyetlen szót érint majd: az utolsót. Mint ismeretes E.L. James és Sam Taylor-Johnson folyamatosan vitázott a film készítése során – olyannyira, hogy nem Taylor-Johnson fogja rendezni az esetleges folytatásokat –, és ez alól a befejezés sem volt kivétel. A rendező a „Vörös!” szót preferálta volna befejezésként, akik azonban angolul látták a filmet tudják, hogy Dakota Johnson annyit kiált: „Stop!”. Ez E.L. választása volt. Ha tényleg ennyi lesz az alternatív befejezés, akkor legalábbis a magyar rajongók nagyon csalódottak lesznek. Ugyanis az okos magyar szinkron bizony a „Vörös”-et használja. A bővített és mozis Szürke örven árnyalata mellett a kétórányi extra is lesz a korongon. És nemcsak a szokásos interjúkat kapjuk, de egy BDSM-szakértő is beszél majd Ana és Christian

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.