Hirdetés

Vajon Benedict Cumberbatch csatlakozik a Star Wars VII-hez?

|

Amíg nem kapunk hivatalos információkat Star Wars VII-ről, addig a pletykák azok amikkel csillapíthatjuk szomjunkat. Ezúttal Benedict Cumberbatchot hozták szóba a folytatással.

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogy a színész milyen szerepet kapna, de visszatekintve egy korábbi interjúra, Cumberbatch azzal viccelődött, hogy megkérte J.J. Abramst, hogy hadd alakítson egy fénykardot. "Már megkérdeztem tőle, hogy lehetek-e fénykard és már tárgyalunk a zúgó hangeffektekről és a fények erősségéről, meg minden egyébről [nevet]. Igen, ezzel nőttem fel és nemrég utánanéztem, hogy mikor jöttek ki az első filmek és rájöttem, hogy Nem, nem ezekkel nőttem fel, ezekkel születtem. Meghatározóak a gyerekkoromban és az életemben. Egész másként kötődtem a Star Warshoz, mint a többi gyerek, a közvetlen történetmesélése és egyszerűsége miatt. Ez egy csodálatos három felvonános melodráma, egy opera. Egyszerűen imádtam. Tényleg nagyon, nagyon szerettem azokat a filmeket és mindíg is Han Solo akartam lenni. Bármit csinált is Harrison Ford az volt a legklasszabb dolog a világon." Múlt hónapban Benedict Cumberbatch kiszállt Guillermo del Toro Crimson Peakjéből, vajon ez azt jelenti, hogy egy relytéjes Star Wars szerepet kap? Ti szívesen látnátok a színészt a messzi-messzi galaxisban, és ha igen akkor a Jedik vagy inkább a Sithek oldalán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.