Hirdetés

Vajon lesz újabb folytatása a Top Gunnak?

|

A Paramount Pictures vezérigazgatója szerint semmi sincs kizárva.

Hirdetés

Miután a Top Gun: Maverick az elmúlt időszak egyik legsikeresebb filmjévé nőtte ki magát, adja magát a kérdés, hogy vajon kinövi-e magát idővel trilógiává? Természetesen bármi megtörténhet egy ilyen siker után, de hogy jelenleg mik az esélyek, erről a Paramount Pictures vezérigazgatója, Brian Robbins beszélt egy interjúban. 

Hirdetés

A Top Gun folytatása csupán 35 évvel jött ki az első filmet követően, úgyhogy nem mondható, hogy túlságosan sietniük kellene az alkotóknak azzal, hogy tető alá hozzanak egy harmadik részt. Már csak azért sem, mert mindent figyelembe véve Tom Cruise 35 év múlva vélhetően nem sokkal néz majd ki idősebbnek, mint most, legfeljebb elkezd őszülni picit és a kaszkadőrmunkáknak a háromnegyedét tudja majd csak elvégezni. A világszerte 569 milliót kaszáló film bebizonyította azt, hogy az embereknek még mindig fontos az, hogy moziélményt kapjanak, a Maverick pedig ezt maximálisan szállította is: olyan élményt adott, ami igazán csak nagyvásznon működik úgy, ahogyan kell. Brian Robbins a Variety-nek adott interjújában azonban nem akar semmi messzemenő következtetést levonni, sőt, inkább úgy tűnik, mint aki jelenleg inkább csak fürdőzik a pillanatnyi sikerben és anyagi hozadékban, amit a film szervíroz. 

Nézzük majd meg, hol leszünk 35 év múlva. Nem szeretnék spekulálni. Ez egy fantasztikus futam. A határ a csillagos ég a film számára.

Egészen üdítőnek hat egyébként, hogy nem repülnek egyből rá annak lehetőségére, hogy meglovagolják a sikert és rögtön kisajtoljanak magukból egy újabb filmet. Nyilván ettől még nem zárható ki, hogy egyszer csak bejelentik a folytatást, de ha így is lesz, arra se mostanában fog sor kerülni, mert Tom Cruise-nak egyelőre a Mission: Impossible-folytatásokra kell pontot tennie. Amiben feltételezhetően nem fukarkodik majd a merészebbnél merészebb mutatványokban. 

A Top Gun: Mavericket még elcsíphetitek a mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.