Hirdetés

Vajon milyen sors vár Hadigépre az Amerika Kapitány: Polgárháborúban?

|

Hirdetés

Napról napra közelebb kerülünk Kapitány és Vasember összecsapásához, azaz az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz, amely a karakterek száma alapján simán felér egy Bosszúállók 2,5-tel. A visszatérők között lesz Hadigép is, akinek szerepéről Don Cheadle a múlt heti Sundance Filmfesztiválon árult el egy kevéske információt. Jelenleg legtöbben azt feltételezik, hogy Hadigép fontosabb szerephez jut nem csak a Polgárháborúban, hanem majd a 2018 és 2019-ben érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban is, és hogy ő lesz az egyik a sok karakter közül, akit a Russo fivérek előtérbe szeretnének helyezni. Cheadle erről ezt nyilatkozta:

Sosem tudhatom pontosan, mi fog történni. Russoék és a Marvel mindig titokban tartják a lapjaikat. Fogalmam sincs, hol fog kikötni a karakterem, de mindig egy kicsivel többet szerepel, mint az előző feltűnésekor. Meglátjátok majd, hogy ami Rhodey-val történik, kicsit intenzívebb és sarkalatosabb lesz, mint eddig.
Cheadle 2010-ben vette át a karaktert Terrence Howardtól a Vasember 2-ben, majd visszatért a Vasember 3-ban is pár évvel később. Tavaly nyáron Hadigép újra feltűnt egy-két rövid megjelenés erejéig az Ultron korában, legközelebb pedig az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthatjuk majd viszont Tony Stark oldalán. Hamarosan tehát megtudjuk, mi lesz Hadigép sorsa. Az Amerika Kapitány: Polgárháború idén május 6-án érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.