Hirdetés

Vajon Pókember összefut más szuperhősökkel is?

|

Marc Webb rendező nemrégiben azt mondta, hogy A csodálatos Pókember 4 nem egy újabb Pókember film lesz, hanem sokkal inkább más karakterekre fog fókuszálni, és kibővíti a Sony Marvel univerzumát.

Hirdetés

Egy új interjú során a film producereitől, Avi Aradtól és Matt Tolmachtól azt kérdezték, hogy Pókember lesz-e az egyetlen szuperhős A csodálatos Pókember 2-ben. Ezt a választ adták: "Inkább erre nem válaszolnék mostmég. Mindig szeretnénk a nézőknek néhány meglepetést hagyni. Szóval ha már most elmondjuk, hogy mi lesz benne akkor lelőnénk a film poénját." Pókember az egyik legkedveltebb képregényhős, de a Sonynak nincs is sok hozzá hasonló karaktere. Lehetséges, hogy a stúdió kevésbé ismert szuperhősöket fog bemutatni, de sokonak a vágya teljesülne akkor, ha végre egyességet kötöttek volna a Marvellel és Pókember együtt zúzhatna Hulkkal és a többi Bosszúállóval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.