Hirdetés

Ismerd meg a magyar szuperhőst, Vakáció Kapitányt!

|

A BRFK egy saját szuperhőst teremtett, aki próbálja felhívni a figyelmünket az élet veszélyeire. És vicces is.

Hirdetés

A magyar rendőrség folyamatosan készül oktatóvideókkal, amikkel fontos témákra próbálják meg felhívni a figyelmünket és ezekkel kívánják megelőzni, hogy bűncselekmény áldozatai legyünk vagy éppen mi idézzük elő a bajt. A legújabb videójuk azonban minden korábbin túltesz.  

Hirdetés

A BRFK Információs Portál Facebook oldalán ugyanis felbukkant a rendőrség saját szuperhőse, Vakáció Kapitány, aki bemutatkozó videójában kissé szürreálisan ugyan, de meglehetősen hatásosan mutatja be, hogy nyáron mindenki fokozottan figyeljen oda magára, a gyerekeire, a kutyájára, az értékeire és minden másra, ami fontos (persze nem csak nyáron kell ezekre figyelni, de most kifejezetten a nyári szünet miatt van aktualitása). Nézzétek meg a kisfilmet, arany minden másodperce: 

Nektek hogy tetszett a szegény ember Supermanje?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.