Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy jön a Vaksötét folytatása

|

Talán ismét borzonghatunk majd a sötétben!

Hirdetés

A 2016-os Vaksötét ugyan bővelkedett buta hibákban, mégis egy kifejezetten emlékezetes darabja volt az évnek, főleg a horror zsáneren belül. Fede Alvarez filmjének lezárása azonban hagyott maga után néhány megválaszolatlan kérdést, most pedig egyre inkább úgy fest, hogy úton van a folytatás, méghozzá az első rész vak veteránját alakító Stephen Lang-gel a fedélzeten.

Hirdetés

Ugyan Lang meglehetősen elfoglalt lesz mostanában, hiszen James Cameronnal dolgozik éppen az eljövendő négy Avatar-folytatáson, ám elmondása alapján nem lesz rest időt szakítani a Vaksötét második etapjára. Tény, hivatalos megjelenési dátumról még közel sincs szó, ám a rendező, Fede Alvarez már megkezdte a munkálatokat, hogy elindulhasson a projekt, Stephen Lang pedig egy friss interjúban meglehetősen egyértelműen fogalmazott a folytatás kérdését illetően.

"Oh, még szép, jön a folytatás."

A Vaksötét 2 cselekményét illetően még semmiféle információ nem látott napvilágot, ahogy az sem volt biztos, hogy Stephen Lang egyáltalán szerepet kap-e a potenciális folytatásban - tény, a karaktere nélkül nem sok értelme lenne annak. Fede Alvarez nagyban hallgat a részletekkel kapcsolatban, tavaly pedig elárulta, hogy ugyan szeretné folytatni a már megkezdett történetet, de vannak fenntartásai. Így fogalmazott 2017-ben:

"Igen, határozottan szeretnénk egy Vaksötét 2-t. A legnagyobb kihívás azonban nem más, minthogy véletlenül se csináljuk meg ugyanazt a filmet még egyszer, majd rácsapni az egészre egy 2-est. Elég kellemetlen lenne, ha ilyet tennénk. Amikor először megkérdezték tőlünk, hogy érdekelne-e minket egy folytatás, az első reakciónk nagyjából ez volt: "Nem, nem, nem és nem. Ez Hollywood! Maga a gonosz! Nem akarunk csinálni egy folytatást csak azért, mert megtehetjük." Aztán viszont támadt egy olyan ötletünk, ami nagyon felcsigázott minket, erről persze nem beszélhetek, hiszen elrontanám vele az egészet."

Mi mást nem is nagyon mondhatunk, minthogy tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk azt a hatalmas ötletet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.