Hirdetés

Rémisztő a Vaksötét felnőtteknek szóló előzetese

|

Befutott a nyár egyik legizgalmasabb horrorjának ígérkező Don't Breathe, magyar címén Vaksötét felnőtteknek szóló kedvcsinálója.

Hirdetés

A Gonosz halott író-rendező párosa, Fede Alvarez Sam Raimi-val, a horror mesterével, Pókember legsikeresebb megfilmesítőjével fogott össze, hogy megalkossa ezt az igazán izgalmasnak ígérkező, különleges hangulatú filmet. A Don't Breathe, magyar címén Vaksötét első előzetesével már jó ideje találkozhattok a mozikban, de ezúttal befutott a korhatárához méltó Red Band, vagyis felnőtteknek szóló ízelítő is. Talán egy kicsit átestek vele a ló másik oldalára spoileres tartalmakat tekintve, de ha mindenképp látnál egy kis kedvcsinálót, akkor ez a megfelelő választás. 

Hirdetés

A film története szerint két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy, a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.

A nagyrészt Magyarországon forgatott film főszerepeiben Jane Levy, Stephen Lang, Dylan Minette, Jane May Graves, Daniel Zovatto, Sergej Onopko, Katia Bokor, Emma Bercovici, Brak Little és Christian Zagia. A Fede Alvarez rendezte Vaksötét augusztus 25-én kerül a hazai mozikba az InterCom forgalmazásában.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.