Hirdetés

Valahogy így fog kinézni Jane Foster a Thor negyedik részében

|

Majdnem hivatalos forrásból jelentjük.

Hirdetés

Ahogyan azt már tudhatjuk, Taika Waititi már leforgatta a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet, úgyhogy innentől kezdve vélhetően egyre több ízelítőt kapunk majd mindenfelől. Első körben most azt vizslathatjuk meg (nagyítóval, hunyorítva), hogy Jane Foster (Natalie Portman alakításában) miként fog kinézni teljes harci felszereltségben.

Hirdetés

A kosztümöt egyelőre még csupán egy pólón nézhetjük meg, amit elvileg az egyik stábtag fotózott le (megerősítve ez nincsen, úgyhogy kéretik óvatosan megközelíteni ezt a hírt). A kép maga a Thor: Love and Thunder News nevű Twitter-oldalon bukkant fel, amely a filmmel kapcsolatos híreket gyűjti egy helyre, a póló pedig nem csak Jane Fostert, de Valkűrt és magát Thort is ábrázolja. 

Nehezen kivehetők a részletek, de annyit lehet látni, hogy meglehetősen képregényhűnek ígérkezik a dolog (Jane hasonlít arra, ahogyan Jason Aaron ábrázolta a Thor-képregényeiben) és maga a dizájn sem olyan, ami távol áll Waititi előző Thor-filmjében megismert stílusától. Ezen a képen egy másik pólót láthatunk, ez már csak a mennydörgés istenét ábrázolja:

A filmet leghamarabb 2022 május 6-án láthatjuk, a főszereplők között pedig Chris Hemsworth, Tessa Thompson és Natalie Portman mellett megleshetjük majd Christian Bale-t, Russell Crowe-t, valamint magát Taika Waititit is, aki ismételten Korgnak fogja kölcsönözni az orgánumát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.