Hirdetés

Valaki Gyűrűk Urával keverte a Suicide Squad trailerét, a végeredmény pedig meglepően zseniális

|

Hirdetés

A Suicide Squad legújabb előzetese kilóra megvette a rajongókat, amikor felcsendült a "Bohemian Rhapsody". A Qeen slágere furamód kiválóan passzolt az Öngyilkos osztag őrült karaktereihez és lehetett sejteni, hogy a klasszikus dal népszerűsége újra szárnyalni kezd. Nem ért volna meglepetés, ha mondjuk a Deadpool előzetesét dolgozza át valaki a Suicide Squad trailerének zenéjével, ám a The Unusual Suspect névre hallgató YouTube felhasználó valami teljesen váratlannal rukkolt elő. A Gyűrűk Ura jeleneteivel vegyítette a pörgős számot, ami meglepően jól illeszkedett az egyébként magát komolyan vevő filmhez. Bátran nézzétek meg magatoknak, szerintünk nagyon vicces! https://www.youtube.com/watch?v=TE05d0QyaZc&app=desktop

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.