Hirdetés

Valakik nézhetnek majd hét percet Nolan új filmjéből a Zsivány Egyes előtt

|

És azok a valakik nem mi leszünk.

Hirdetés

Mivel a két film között egész biztosan van némi hasonlóság (ha más nem, műfaji értelemben), néhányan úgy döntöttek, jó ötlet néhány 70mm IMAX-vetítés elé betűzni Christopher Nolan legújabb háborús filmjének, a Dunkirk-nek az első hét percét. Nos, miért is ne?

Hirdetés

Nolan előszeretettel tízeli így a népet egy-egy filmjét megelőzően - gondoljunk csak A sötét lovag - Felemelkedés-re, amelynek első pár percét is elöljáróban be lehetett vizsgálni a nagy vásznon. Mi persze kimaradunk a jóból, de a nyakunkat rá, hogy a beszámolók arról a hét percről igencsak részletesek lesznek és talán lesz valaki annyira pofátlan, hogy lekamerázza nekünk és feltegye a netre, hogy megnézhessük borzalmas minőségben (és leszedesse a stúdió pár órán belül). Mindenesetre kíváncsian várunk akármilyen hírt a filmet illetően - új Nolan-film mindig izgalmas esemény, pláne így, hogy egy számára eddig feltáratlan, feltérképezetlen műfajban veti meg a lábát. A Dunkirk című darabot egyébként nyáron nézhetjük majd és olyan színészeknek örvendezhetünk benne, mint Kenneth Brannagh, Cillien Murphy, Tom Hardy és Mark Rylance. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.