Hirdetés

Elkészül a Valami Amerika 3.

|

Az első kettő Valami Amerika kellemes szórakozást nyújtott és Herendi Gábor szeretné trilógiává bővíteni a szériát, amihez már meg van az elképzelés és az anyagi támogatás is.

Hirdetés

A 2002-ben megjelent első és a 2008-as második Valami Amerika egyértelműen az értékelhetőbb magyar vígjátékok közé tartozik, amihez nagyban hozzájárult a jól összeválogatott szereplőgárda és utóbbi esetében az ötletes dalbetétek is. Tavaly már sikerült annyit kiszedni Herendi Gábor író-rendezőből az újságíróknak, hogy már készül a Valami Amerika 3 forgatókönyve, azonban a projektről most hallhatunk először konkrétumokat. 

Hirdetés

A Filmalap közel 9 millió forinttal támogatja a Valami Amerika 3. legyártását, a közlemény szerint Herendi Gábor már 2017 nyarán elkezdhet forgatni (akinek legújabb filmjét, a Kincsemet várhatóan márciusban mutatják be). A sztori kapcsán egyelőre nagy a titkolózás, de a rendező azért igyekezett megnyugtatni a rajongókat és megerősítette, hogy mindenki feltűnik, aki ott volt az első két részben, vagyis benne lesz Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András. Ráadásként kaptunk egy kis plusz infót is: 

Az első két részhez képest jóval több akciózást tervezünk, hiszen a Divinyi Rékával közösen írt történet szerint Bala bandájának vetélytársaként fel fog tűnni egy másik bűnszövetkezet.

Ti örültök, hogy folytatódik a Valami Amerika? Mi igen, hiszen könnyen lehet, hogy kapunk még egy ehhez hasonló nagyszerű dalt: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.