Hirdetés

Valerian - Ethan Hawke megint időutazni fog

|

Hirdetés

Luc Besson nagyon jó filmeket tett már le az asztalra, nekem a személyes kedvenceim a Lockout és a 3 nap a halálig, de legtöbben valószínűleg inkább a Leon, a profi vagy a Szállító sorozat miatt ismerhetik. Legutoljára a Lucyt imádta mindenki, aminek mellesleg készül a második része. Ezúttal egy francia képregényt fog megfilmesíteni, a Valeriant. Korábban már bejelentették a két főszereplőt, Dane DeHaan (A Csodálatos Pókember 2, Az erő krónikája) és Cara Delevingne (Pán, Suicide Squad), mint Valerian és Laureline. Az ő főnökük lesz Clive Owen, aki épp reneszánszát éli az HBO-s The Knickben. Ethan Hawke (Boyhood) csatlakozott újonnan a stábhoz, egy egyelőre meg nem nevezett szerepben. Tehát az Időhurok után megint utazgatni fog az időben valószínűleg. A Valerian egy sci-fi, amiben a műfaj összes fontos eleme megtalálható (időutazás, fejlett technológia, idegen világok stb.) A történet két ügynökről szól (Valerian és Laureline), akik igen komlipkált kapcsolatban állnak egymással, romantikus értelemben véve. A parancsnok utasítására Alpha városába utaznak, egy folyamatosan nővekvő metropolisz, aminek a lakói az univerzum legtávolabbi pontjairól érkeztek és mindenüket a nagyobb jó szolgálatába állították. Sajnos azonban nem mindenk osztja ezt a békés és jótékony életet. A filmet természetesen az EuropaCorp készíti, és hosszabb távra terveznek, ami akár több részt is jelenthet. A leírás alapján abszolút jöhet, mindig vevő vagyok egy jó sci-fire, főleg ha az kivételesen nem amerikai. A Valerian and The City of Thousand Planets 2017-ben érkezik a mozikba.

download
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.