Hirdetés

Valerian - Pillants be a kulisszák mögé!

|

Hirdetés

A múltkor már megérkeztek az első képek Luc Besson új, várva várt sci-fije, a  Valerian és az ezer bolygó városáról, most pedig egy kicsit a kulisszák mögé is bepillanthatunk az alábbi videó segítségével!

A történet - amely az azonos című francia kultképregény adaptációja - egy olyan intergalaktikus metropoliszban játszódik, ahol megszámlálhatatlan különböző bolygóról származó lény él együtt, de sokszor korántsem békében. Ebben a káoszban kell küldetéseiket teljesítenie a két titkos ügynöknek,  Valerian-nak (Dane DeHaan) és Laureline-nek (Cara Delevingne). A Valerian a jelenlegi tervek szerint 2017. júliusában jön, hazai dátuma még nincs.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.