Hirdetés

Valerian - Az első képek Luc Besson sci-fijéből

|

Hirdetés

Mindenki várja már a hasonló címen futó francia kultképregény, a Valerian adaptációját, ugyanis nagyon szeretnénk, ha Luc Besson ismét megajándékozza minket egy Az ötödik elemmel, amelyre - elnézve az erős alapanyagot és a nívós szereplőgárdát (Dane DeHaan, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer) - minden esély meg is van. Eddig forgatási képeken kívül nem sok mindent láttunk a filmből, viszont most az Entertainment Weekly meglepett minket az első képkockákkal. A Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) történetében két, egymással komplikált kapcsolatban álló különleges ügynök, Valerian (DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a parancsnok utasítására az Alpha névre hallgató intergalaktikus metropoliszba utaznak, amelynek lakói az univerzum legtávolabbi pontjairól érkeztek és mindenüket a nagyobb jó szolgálatába állították. Azonban nem mindenki osztja ezt a békés és jótékony életet, ez pedig lehetőséget ad hőseinknek, hogy ellássák rendfenntartói kötelességeiket az alábbi képeken látható felszereléseikben: [gallery columns="5" ids="84468,84469,84470,84471,84472"]   A Valerian a jelenlegi tervek szerint 2017. júliusában jön, hazai dátuma még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.