Hirdetés

Valószínűleg lesz Csúcsformában 4

|

A Crave Online egyik szerkesztője elbeszélgetett a széria egyik producerével, aki elárulta, hogy egyre valószínűbb a Csúcsformában negyedik részének megvalósulása.

Hirdetés

Arthur M. Sarkissian producer úr kifejtette álláspontját, miszerint valószínűleg lesz negyedik felvonása a Csúcsformában sorozatnak. Korábban Jackie Chan azt találta mondani egy rendezvényen, hogy nem készít több akciófilmet a jövőben, de a negyedik Csúcsformában epizódot még leszurkolja. A producer nyilatkozata szerint nagyon tetszett neki az első két rész (amik bevételi szempontból is szépen teljesítettek), de a harmadiktól nem volt elragadtatva (a nézők sem), ezért a negyediket olyanra képzelte el, mint a legelső fejezet. A producer szerint a rendezői székbe továbbra is Brett Ratner lenne a legmegfelelőbb választás, de csak ha megtudja ismételni a széria elején kivitelezett minőséget. Chris Tucker nyilvánvalóan csatlakozna a produkcióhoz, de Jackie Chan azt nyilatkozta nemrégiben, hogy szeretné a projektet, de csak 5-10 év múlva. Vajon betudják fűzni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.