Hirdetés

Valószínűleg nem lesz Éhezők viadala előzményfilm

|

Hirdetés

Múlt hétvégén zárult le hivatalosan is Az éhezők viadala franchise a Kiválasztott - Befejező résszel, ahol Katniss története is a végére ért. Még február végén rebesgették, hogy a stúdió folytatásokban és előzményfilmben is gondolkodik, és júliusban Josh Hutcherson elhintette, hogy folyamatban van a tervezés. Az utóbbi 3 rész rendezője, Francis Lawrence elárulta az egyik interjújában, hogy szerinte miért nem örülnének a rajongók a prequelnek:

Nyilvánvalóan arról szólna, hogy visszatekintünk valakinek a viadalára, például Haymitch-ére. Ezzel az a probléma, hogy már tudjuk a végkifejletet, így nem lehetne belőle kihozni sok érdekes dolgot, és egyáltalán nem lenne új ötlet. Már felfedeztük a háborút és a drámát, és ezután akarnánk még egy ugyanolyan viadalt látni? Hát nem tudom.
A Lionsgate ugyan még nem erősítette meg, hogy lesz-e folytatás vagy előzményfilm, de nem lepődnénk meg, ha tovább akarnák tolni a sikeres franchise szekerét (még akkor is, ha a legutóbbi rész nyitóheti teljesítménye elmaradt a korábbiakétól). Az első három film több, mint 2.2 milliárd dollárt hozott a konyhára együttvéve, ami elég kecsegtető összeg. Francis Lawrence elmondása szerint ha folytatásról lenne szó, arra visszajönne, de egy feltétellel:
Befejeztük a történetet, és ez egy kicsit olyan keserédes nekünk. Mind élveztük a forgatásokat, szerettünk együtt lenni, de annak örülök, hogy egészen a végéig tanúja lehetettem a történet alakulásának. Szóval ha még lennének ötletek, akkor azok csak Suzanne Collins írónőtől jöhetnének. Rajta áll, hogy folytatja-e Panem történetét, vagy sem. Ő a regény világának, és minden benne lévő karakternek anyja, így ha esetleg hozzátenne valamit a sztorihoz a későbbiekben, szívesen a rendelkezésére állok.
Collins még nem jelentette be, hogy folytatja Az éhezők viadala szériát, és arról sem tudunk, hogy összeköttetésben áll-e ez ügyben a stúdióval. Jennifer Lawrence szerint nem valószínű, hogy őt visszahívnák egy sequelre, mert a helyét "úgyis divatos tini színészek vennék át". Szerintetek várható még Éhezők viadala film valamilyen formában? És ha igen, örülnénk neki?    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.