Hirdetés

Vámpírnaplók 7. évad előzetes - Természetfeletti terroristák

|

Hirdetés

Új időszámítás kezdődik a Vámprínaplóknál, hisz ezúttal nem egy háttértáncos távozott, hanem gyakorlatilag maga a főszereplő Elena (Nina Dobrev). Körülbelül mindenki azt találgatja, hogy lesz-e még így értelme a sorozatnak és mennyire fogja ez befolyásolni a minőséget. Aki nézte a legutóbbi évadot az tudja, hogy semennyire. Elena karaktere már semmit nem tett hozzá a szériához, azt leszámítva, hogy mindig aggódott valakiért. Vannak nála sokkal kompetensebb szereplők, viszont nagyon kevesen, és az Eredetiek okozta űrt sem tudta senki igazán betölteni. Míg a Mikealson család köszöni szépen, egyedül is nagyon jól el van, addig Mystic Falls belesüllyedt a monoton hétköznapokba. Na, de majd most jön Lily Salvatore (Annie Wersching) és a fura "boszorkány-vámpírok" (vagy fordítva? Vámpboszik? Boszvámpírok?), akik majd felpezsdítik itt az életet: https://www.youtube.com/watch?v=WVTOcE_s4OU Remélem sikerül behozni pár érdekes karaktert, mert egyelőre nem túl bő a kínálat. Az alap bagázson kívül (Nina Dobrev, Ian Somerholder, Paul Wesley, Candice Accola, Kat Graham, Zach Roerig, Steven R. McQueen, Michael Trevino), csak Enzo (Michael Malarkey) meg Kai (Chris Wood) tudott valami királyat összehozni tavaly. A korábbi híreket is megerősítették: Candice Accola babát vár. A készítők biztosítottak minket, hogy ez nem fogja akadályozni a forgatást, valahogy megoldják, ami persze egyelőre titok. (Az is elképzelhető, hogy beleírják a sztoriba.) A Vámpírnaplók pár hét múlva tér vissza a képernyőkre, pontosabban október 8-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.