Hirdetés

Van Damme és lánya ufókra vadászik

|

A spárgarugás királya, Jean-Claude Van Damme a 22 éves lányával, Bianca Bree-vel forgatott U.F.O. címmel egy B kategóriás inváziós sci-fit, ami első pillantásra nem is néz ki olyan nagyon rosszul.

Hirdetés

Van Damme egy shotgun-os zsoldost alakít a filmben, a lánya pedig egyike lesz a lenge ruhás, profin kisminkelt tinédzsereknek. Bianca az 52 éves akciósztár második gyereke, az anyja pedig Van Damme harmadik felesége, a testépítő Gladys Portugues, akivel  1987 és 1992 között volt együtt, aztán egy pár évnyi Darcy LaPier-nél való vigasztalódás után 1999-ben újra feleségül vette. Ez volt Van Damme ötödik esküvője.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.