Hirdetés

Van Damme visszatér a mozikba!

|

A nagy régi akcióhősők sorra dobják el a keresztrejtvényes újságot, és veszik újra fel a kesztyűt, Schwarzenegger és Stallone után Jean-Claude Van Damme is újfent mozis projektekben kap esélyt a bizonyításra.

Hirdetés

Van Damme ugyanis aláírt a Dragon Eyes című filmre, amiben Cung Le (Tekken, Pandorum, A bunyó) partnere lesz. A sztori igen csak egyszerű: egy férfi rádöbben, hogy a helyi igazságszolgáltatás korrupt, ezért a saját szájízére bízza a döntéseket, és összeáll pár bandával. Nyilván nem ezen, hanem az akción és a megkoreografált verekedéseken lesz a hangsúly. Van Damme egyébként kapott még egy ajánlatot, a Havana Heat-ben Micheal Dudikoff és Wesley Snipes lesznek a partnerei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.