Hirdetés

Van már fogalmunk arról, mikor jön Scorsese új filmje

|

Hirdetés

Martin Scorsese következő munkája ambiciózus vállalkozásnak mutatja magát már így a messzi távolból is: a Shunsaku Endo nevű író azonos című regényének nyomán készülő film két jezsuita katolikus papot mutat be nekünk, akik a távoli Japánba utaznak, hogy megtalálják eltűnt mentorukat. Az Adam Driver, Liam Neeson és Andrew Garfield nevével fémjelzett, teljes egészében Tajvan-ban forgatott (14 hét leforgása alatt) alkotásnak bemutatójáról eddig nem nagyon esett szó, de jelen pillanatban valamelyest okosabbak vagyunk ezt illetően. [caption id="attachment_85471" align="aligncenter" width="1024"]

Silence
Liam Neeson a Silence című filmben[/caption] Pontos dátumot még most sem tudunk, de annyi bizonyosnak birtokában vagyunk, hogy az amerikai forgalmazási jogokat magáénak tudó Paramount valamikor novemberben szeretné műsorra tűzetni a filmszínházakkal - nem titkolt, de eddig ki nem mondott vágyuk ezzel az, hogy a jó öreg Marty újfent versenybe induljon majd a komolyabb díjceremóniákon. Egyesek szerint arról is szó lehet, hogy Cannes-ban lesz a bemutató (a fesztivál májusban kerül megrendezésre) lévén, hogy a rendező Taxisofőr című filmje idén 40 éve, hogy bemutatásra került ott, azon a helyen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.