Hirdetés

Van már pontos dátuma a Majmok bolygója folytatásának

|

A héten a 20th Century Fox nyilvánosságra hozott néhány premierdátumot a filmjeiket illetően. Többek között a Majmok bolygója illetve a Poltergeist-remake is kapott egy helyet a naptárban

Hirdetés

Még be sem mutatták a Dawn of the Planet of the Apes-t, már sikeresen ki is tűzték a harmadik rész premierjének a dátumát a fejesek, ami - tollakat, papírt elővenni! - 2016. július 29-én lesz. A film egyelőre cím nélküli, de Matt Reeves-t már leszerződtették a projektre.

Ugyanígy a Poltergeist is 2016-ban fog mozikba kerülni, csak az épp február 13-as dátummal. A film ugyanakkor fog nyitni, mint a Szürke ötven árnyalata, lehet fogadásokat kötni, hogy vajon melyik fog többet kaszálni. A szereplők között egyébként ott lesz Sam Rockwell is, rendezői székbe Gil Kenan-t ültették.

Az Éjszaka a múzeumban harmadik epizódját sikerült elég szerencsétlenül elhelyezni, tekintve, hogy 2014 december 19-én fog nyitni épp akkor, amikor a Hobbit befejező része is és az Annie című film remake-je. Nem tudom, ki gondolta ezt jó ötletnek...

Végezetül, Nicolas Sparks-rajongók figyelem! Az író legújabb filmje (úgy értem egy újabb regényének az adaptációja), mely a The Longest Ride címet viseli, át lett téve 2015 április 3-ra, nehogy elvérezzen a Szürke ötven árnyalatával szemben. Így majd csak egy Passengers című scifivel és az Insidious harmadik etapjával kell megküzdenie a nézők kegyeiért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.