Hirdetés

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - Itt az előzetes

|

Hirdetés

Nem rég érkezett pár kép Tim Burton új alkotásából, most pedig befutott az első előzetes a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeihez, amelyet könyv formában már mi is olvashatunk. Az előzetes nem egyszer tobzódik a tipikus burtoni elemekben, a kérdés csupán az, hogy a gótika mestere képes-e még bármi maradandót alkotni? Ezúttal a stáblistát már nem erősíti sem Johnny Depp, sem pedig az exkedves, Helena Bonham Carter, ami talán nem is olyan nagy baj, viszont ezúttal házi komponistáját, Danny Elfmant is otthon hagyta (ez már annál inkább), akinek a helyét Matthew Margeson (Kick/Ass 2, Kingsman, Eddie a Sas) vette át. Mindenesetre az éjsötét Mary Poppins (a címszerepben Eva Green) kellően szórakoztatónak tűnik, és Samuel L. Jacksonból se nézünk ki túl sok jót. A további szerepekben még Asa Butterfield, Terence Stamp, Chris ODowd és Judy Dench lesz látható, Vándorsólyom kisasszony pedig szeptemberben röpül be a mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=tV_IhWE4LP0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.