Hirdetés

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - Képeken Tim Burton "Mary Poppins"-a

|

Hirdetés

Tim Burton az utóbbi időben takaréklángra kapcsolt, ami a Nagy szemek mérsékelt sikere után talán nem is feltétlenül baj, habár hamarosan itt az Alice Tükörországban, amiben ezúttal a produceri teendőket látja el. Emellett emlegetik a Beetlejuice folytatását is, de annyi bizonyos, hogy még idén érkezik a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyv adaptációja a gót rendező tálalásában, amelyhez megérkeztek az első képek. Már ha Ransom Riggs regényének a szinopszisát elolvassuk nyilvánvalóvá válik, hogy ezt a történetet Burtonnek találták ki. A 16 éves Jacobot (a majdnem Pókember Asa Butterfield) egy szörnyű családi tragédia vezeti egy Wales partjai közelében lévő szigetre, ahol felfedezi a titokzatos Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekek számára alapított otthonának a romjait. Amikor a fiú körbejárja a kietlen épületet, akkor rájön, hogy Vándorsólyom kisasszony gondozottjai amellett, hogy különlegesek voltak, egyben talán veszélyesek is, ahová meglehet nem véletlenül száműzték a fiút. Viszont nem kizárt, hogy az otthon lakói mind a mai napig élnek. Hamisítatlan Burton alapanyag és talán jót tesz neki, hogy ezúttal maga mögött hagyja Johnny Deppet és egykori asszonykáját, Helena Bonham Cartert is. Viszont a nem túl szép emlékű Éjsötét árnyék után ismét Eva Greennel működött együtt (reméljük a végeredmény jobb lesz), Butterfield és mellette feltűnik még Samuel L. Jackson, Terence Stamp, Alison Janney, Chris ODowd és Judi Dench is. A rendező egy ijesztő Mary Poppinsként jellemezte következő alkotását, amely szeptember 30.-án kerül az amerikai mozik műsorára. [gallery ids="82648,82647,82646,82645,82643,82644"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.