Hirdetés

Várható premierkritika: Zöld darázs 3D

|

Scott Pilgrim után sem áll meg a 2011-es év, hiszen mindössze 11 nap telt el belőle, máris itt egy újabb nagy durranás, amiről két nap múlva kiderül, hogy tűzijáték, vagy csak kis petárda.

Hirdetés

A Zöld darázs 3D-s változata csütörtökön, azaz január 13-án kóborol be a hazai vásznakra, mi pedig a megszokott módon premierkritikával várunk titeket, hogy eldönthessétek: ti is bepróbálkoztok-e a darázzsal... Rövid ismertető:

"Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel. A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába ered."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.