Hirdetés

Ez lehet az idei Super Bowl előzetes felhozatala

|

Hirdetés

Évről évre a Super Bowl jelenti az NFL szezon végét, ám nem csak erről van szó, ugyanis a legtöbb hirdető ilyenkor megmutathatja saját termékeit is. Ezek a hirdetők természetesen többnyire nagyobb filmstúdiók, akik rövid előzeteseikkel a lehető legnagyobb figyelmet próbálják elnyerni. A Super Bowl rajongók ilyenkor mindig találgatásokba kezdenek, hogy az idei év legjobban várt filmjei közül melyek kapnak rövid kedvcsinálót a műsor alatt. Most, a Hollywood Reporter jelentése egy kicsit leszűkítette a kört, ugyanis közzétették, hogy mely stúdiók vásároltak maguknak reklámhelyet az esemény idejére. Az oldal forrásai szerint a 20th Century Fox két harminc másodperces hirdetőhelyet vásárolt magának, amelyből az egyik nagy eséllyel a Deadpool lesz, míg a másik az X-Men: Apokalipszis lehet vagy az Eddie,a sas. A stúdió értelemszerűen nem árulja el, hogy melyik filmjei kapnak reklámot, mégis a Deadpool szinte egyértelmű döntés volna, hiszen a film az esemény után pár nappal kerül majd a mozikba. [caption id="attachment_78653" align="aligncenter" width="675"]

deadpool_still
Deadpool nagy eséllyel részt vesz az idei Super Bowlon[/caption] A Paramount egy harminc másodperces helyet vásárolt magának, amelyben a Tini Nindzsa Teknőcök 2: Elő az árnyékból rövid kedvcsinálója kerül műsorba. A Universal szintén egy helyet vásárolt magának, habár nem szűkítette le a kört, hogy érkező filmjei közül melyeket kíván megmutatni a közönség számára. A két legnagyobb esélyes a Hófehér és a vadász és a Rossz szomszédság folytatása lehet. Tegnap fölröppent az a hír is, miszerint a Bourne 5. részének első előzetesét is a Super Bowl ideje alatt kapjuk meg, ám ezt a hírt még nem erősítették meg. A Bourne könyvek szerzője Erik Von Lustbader lelkes Facebook bejegyzésében írta meg, hogy az 50. Super Bowl alatt érkezik a film első előzetese és még azt is elárulta, hogy a valódi címre is fény derül. A bejegyzést azóta törölte a szerző, de nincs kizárva, hogy csak túl lelkes volt és hamarabb közölte az információt, mint lehetett volna. A Warner Bros. és a Sony úgy tűnik ezt az eseményt most kihagyja, de az is lehetséges, hogy a stúdiók reklámjai más helyen tűnnek majd fel. Az oldal szerint az idei év egyik legjobban várt filmje, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala a stúdió egyik promóciós partnerénél kap majd rövid kedvcsinálót. Az utolsó nagy stúdió, a Disney több érkező produkcióját is reklámozni fogja majd, de arról nem esett szó, hogy pontosan hány reklámhelyet vásárolt magának. A stúdió idei felhozatalából jó néhány az elkövetkezendő pár hónapban fog a mozikba kerülni, tehát a Zootropolis, A dzsungel könyve, Amerika Kapitány: Polgárháború, Alice Tükörországban, Szenilla nyomában vagy akár a decemberben érkező Rogue One: A Star Wars Story kaphatnak reklámot a műsor idején.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.