Hirdetés

Vasember 3 - Favreau Mandarint szeretné

|

Az MTV nagyon elemében van, hiszen a Vasember 3 rendezőjével, Jon Favreau-val is szóba elegyedett, aki nem volt rest, és beavatta őket legújabb kívánságába.

Hirdetés

A rendező Mandarin-t szeretné a harmadik epizód főgonoszává tenni. Favreau szerint mire a Vasember 3 megjelenik, már több szuperhős is felfedi magát a SHIELD-en kívül. Ott van a Fekete Özvegy és a Bosszú Angyalai is, Thor-t és Amerika kapitányt nem is említve. Tehát egy csomó hős kapja meg az eredetéül szolgáló filmet, így Favreau érzései szerint a Thor "mágikus" elemei elegendőek lesznek arra, hogy bevezessék a Vasember 3 világába Mandarin-t, vállalható és nem gagyi módon. Ti is így érzitek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.