Hirdetés

Vasember 3 - Fotón az új páncél és az Iron Patriot

|

Újabb Vasember 3 anyag a láthatáron, ezúttal a Vasember 3-hoz érkezett egy a marketing elindítására szánt kép, mely lényegében concept art és két tényt is alátámaszt.

Hirdetés

Elméletileg hivatalos berkekből érkezett az anyag, így nincs helye sem szóbeszédnek, sem rajongói túlzásoknak, de kinézetre nagyon úgy tűnik, mintha egy lelkesebb rajongó készítette volna, hiszen a bal oldalt látható, elmosódott pacánál bármely kezdő photoshoppos jobbat készítene. Talán két szőke nő van a képen, esetleg erre a titokra később derül fény? Mindenesetre a korábban beharangozott Mark 47-es páncél kinézetét láthatjuk Vasemberen, a háttérben pedig ott virít az az Iron Patriot, melyet korábban még tagadtak. A Vasember 3 2013. május harmadikán kerül kiadásra Shane Black (Durr, durr és csók) rendezésében, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Ben Kingsley, James Badge Dale és Jon Favreau színészi játékával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.