Hirdetés

Vasember 3 - Guy Pearce a fedélzeten

|

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Shane Black kezei között formálódó Vasember harmadik epizódja, ugyanis a már jelen pillanatban sem ismeretlen stáb újabb húzónévvel bővült.

Hirdetés

Legutóbb kiderült, hogy a főgonosz szerepét Ben Kingsley játszhatja el, és jól tudjuk, hogy Scarlett Johansson, Don Cheadle valamint Gwyneth Paltrow is visszatét eredeti karakterükként. A legfrissebb hírek szerint azonban további egy névvel bővült a Vasember 3 stábja, méghozzá a tehetséges Guy Pearce (Mementó, A bombák földjén, Prometheus) személyével, aki nem mást, mint Aldrich Killiant alakíthatja. Killian karaktere Warren Ellis Extremis történetéből lehet ismerős, hiszen a Vasember 3 sztorija is ebből származik: Killian hozza létre az Extremis vírust, amit Tony Stark szerez meg, ám a feltaláló később ellopja és eladja a rosszfiúknak, valószínűleg így fogja megszerezni azt Ben Kingsley figurája és használja fel Vasember ellen. Shane Black 2013. május harmadikán kívánja elénk tárni a Vasember harmadik fejezetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.