Hirdetés

Vasember 3 hivatalos szinopszis

|

A Thor 2 sztorija után, valamint a Vasember 3 teaser-e előtt a Marvel kaidta maga a film hivatalos szinopszisát

Hirdetés

"A pimasz, de zseniális Tony Stark legújabb ellensége nem ismer határokat. Amikor Stark megtalálja személyes világának fő megsemmisítőjét ellenfelében, belefog egy szívszaggató, de hihetetlen küldetésbe. Ez az az út, ami minden alkalommal próbára teszi. Hátat fordítva mindennek, Stark saját találékonyságának és ösztöneinek segítségével megpróblája megvédeni azokat, akik legközelebb állnak hozzá. Ahogy harcol, Stark felfedezi a választ arra a kérdésre, ami oly rég titokban kísértette, hogy az ember teszi a páncélt vagy a páncél teszi embert olyanná, ami?" Shane Black irányításával a jövő májusban megjelenő film szereplői: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, James Badge Dale, Jon Favreau és Ben Kingsley,
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.