Hirdetés

Vasember 3 - Iron Patriot páncél és Mandarin feltűnése (Update)

|

Csak úgy záporoznak ránk a Vasember 3 forgatásával kapcsolatban a hírek, pletykák, és némelyiknek valódi alapja van, némelyiket meg csupán találgathatjuk.

Hirdetés

A minap megszellőztették, hogy Ben Kingsley igazából Mandarint fogja játszani a Vasember harmadik részében, de ez olyan pletyka, amit nehezen hinnénk el egy olyan földhözragadt rendezőtől, mint Shane Black. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a filmben fel fog tűnni a képregényrajongók által már jól ismert Iron Patriot páncél, amely még 2009-ben bukkant fel a Dark Avengers első számában. A folytatásban látható páncélba James Badge Dale bújhat bele, aki Eric Savint alakítja, és a képregények tanúbizonysága szerint nem kicsit gyűlik meg majd Tony Starknak vele a baja. A forgatás jelenleg is tart, ezért sikerült a lesifotósoknak pár képet készíteni az Iron Patriot-ról. A Vasember 3 2013. május harmadikára van betervezve olyan szereplőkkel, mint Robert Downey Jr., Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Ben Kingsley, Paul Bettany, Jon Favreau, James Badge Dale és Rebecca Hall.

Update: A Latino Review értesülései alapján a forgatási képeken látható páncél nem az Iron Patriot páncél, hanem Hadigép hazafiasabb kiadása, mivel a kormány ilyen kinézetet szeretett volna Rhodey őrnagy számára.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.