Hirdetés

Vasember 3 - Írót kapott a projekt

|

Jon Favreau elmenekült a (nem süllyedő) hajóról, Shane Black felkéredzkedett rá és Robert Downey Jr. pozíciója is biztos matrózként. De mi a helyzet a szkripttel?

Hirdetés

Tekintve, hogy mindkét Vasember epizódot más-más forgatókönyvcsapat készítette, nem meglepő, hogy a harmadik felvonás egy harmadik fél kezei közül kerül majd ki - a mai nap kiderült, hogy ez a bizonyos író Drew Pearce lesz. Pearce jelen pillanatban két sorozatot tud felmutatni, a 2006-ban indult Lip Service-t és a két évvel később bemutatkozó No Heroics-et, de a Marvel-lel együtt dolgozva hozza el a Runaways-t is majd a jövőben. Az első nagy kiugrása a Vasember 3 lehet, és láttunk már olyat, hogy "semmiből" érkező író nagyot dobbantott, de némileg fenntartásokkal fogadom a bejelentést. Nem lehetett volna biztosabb kezekbe adni a szkriptet? A Vasember 3 tervezett dátuma 2013. május harmadika. Túl távoli jövő...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.