Hirdetés

Vasember 3 - Jóféle lesz a magyar szinkron

|

Április 25-ig még rengeteg poszt érkezik majd Vasember 3 fronton, ezúttal a szinkronhangokról, azon belül is Ben Kingsley magyar megfelelőjéről ejtünk pár szót.

Hirdetés

Nem kell aggódni, az eddig megszokott hangokat ugyanúgy hallhatjátok felcsendülni a Vasember 3-ban is, így Fekete Ernő ismét vállalta Robert Downey Jr. szövegelését, Major Melinda nem tud szabadulni Gwyneth Paltrow karakterétől és még Don Cheadle esetében is régi ismerősként köszönthetjük Takátsy Pétert. Ezek miatt nem is aggódtunk különösebben, a Ben Kingsley által megformált Mandarin szinkronjáért annál inkább. Az első előzetesekben ugyanis az egyébként zseniális Forgács Gábor adta hangját Vasember főellenfelének, de szépen fogalmazva nem passzoltak igazán egymáshoz. Majd jött a meglepetés, az utóbbi trailerben már a nekem csak örökös Dooku grófként megmaradt Szilágyi Tibor orgánumát hallhattuk, ami nemhogy klasszisokkal jobb volt, egyenesen tökéletes választás. Az Aeon Flux blog ma pedig végképp eloszlatta a kétségeinket, valóban Szilágyi Tibor (fenti képünkön) kapta Ben Kingsley-t, ez igazán kellemes meglepetés volt, talán még azt is megkockáztatom, hogy sokan miatta (Fekete Ernő mellett) választják majd a szinkronos verziót a feliratos helyett. Kingsley állandó magyar hangja egyékbént a 2010-ben elhunyt Végvári Tamás volt, aki a Perzsia Hercegében szólaltatta meg utoljára az Oscar-díjas aktort, Szilágyival pedig most minőségi utánpótlás történt. A Vasember 3 premierje április 25, addig van idő eldönteni ki hogyan nézi, mindenesetre a folytatásban elolvashatjátok, hogy mely mozik vetítik feliratosan is a matériát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.