Hirdetés

Vasember 3 - Jon Favreau másképp vesz részt

|

A Magic Kingdom megrendezéséért cserébe és egyéb okok miatt Favreau távozott a Vasember 3 éléről és helyét Shane Black vette át. De ez nem jelenti azt, hogy nem is tűnik fel benne!

Hirdetés

Aki kicsit visszabír emlékezni és van némi háttérismerete is, rögtön rájött, hogy Jon Favreau rendező a filmben is látható volt Tony Stark sofőrjeként, Happy Hogan-ként. Nos, Favreau elhagyja a fedélzetet, mint direktor de állítólag Happy Hogan szerepkörében visszatér, ezt erősítette meg az idei WonderCon Cowboyok és űrlények standjánál: "Szeretem a franchise-t, érdekelt vagyok abban, hogy visszatérjek." Meglepő fordulat, de Hogan jópofa volt a filmben tehát szeretettel várjuk a harmadikban is. A Vasember 3 egyébként 2013. május harmadikán esedékes, és annyi biztos, hogy Robert Downey Jr. visszatér Tony Stark-ként, de azt nem tudni, hogy Shane Black is visszahozza majd Mandarint főellenfélnek, úgy mint Favreau szerette volna. Fekete özvegy kisasszony (Natasha Romanoff, alias Scarlett Johansson) visszatérésére is számítani kell...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.