Hirdetés

Vasember 3 - Képeken Tony Stark különleges páncélja

|

Legutóbb spoileresen bár, de beszéltünk Tony Stark a Vasember harmadik részében használandó páncéljáról, ami szám szerint a 47. "játékszere" a milliárdosnak egyedi képességgel.

Hirdetés

SPOILER! A folytatásban olyan concept artok kaptak helyet, amely a Mark 47-es elnevezésű páncélt hivatottak bemutatni, amely az a különleges képességgel bír, hogy harc során képes irányítani a korábbi páncélokat. Hogy mindebből mennyi igaz, az 2013. május harmadikán vagy az első előzetesben kiderül, a rendezést mindenesetre továbbra is Shane Black dirigálja, Robert Downey Jr. mellett pedig feltűnik még Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, James Badge Dale és Jon Favreau is. A tovább után látható képek szintén spoileresek lehetnek!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.