Hirdetés

Vasember 3 - Kivágott jelenet (Update)

|

Azon rajongók akik úgy érzik keveset kaptak Ben Kingsley Mandarinjából örülhetnek, hiszen a hamarosan érkező lemezes változatokra rákerül néhány kivágott jelenet.

Hirdetés

Az első ilyen jelenet most meg is tekinthető, amiben Kingsley karaktere felkészül a világnak szánt üzenetére. “Ő teljesen biztos a helyében a végzetben, a jövőben, történelemben, kultúrában, evolúcióba és a civilizációban. Attól tartok túl régóta megy már ez így,” mondta Kingsley. “Egy 1930-as fekete-fehér filmbe is beleillene. Ugyan az a fickó lenne, a saját igazság érzetével és ugyan arról a szemétről beszélne amiről megvan győződve, hogy helyes. Ha gyönyörűen látom ábrázolva a valódi emberi viselkedés mintáit, nem csak a másolat másolatát amit valami sitcomból szedtek ki, akkor bele tudom fektetni minden energiámat és a legjobbat kihozni magamból.”

UPDATE: Újabb videó érkezett melyben Trevor az akcentusaival menőzik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.