Hirdetés

Vasember 3 - Lájkolj, hogy videót kapj!

|

Igen egyedi és ötletes marketinget találtak ki a Marvelnél, ugyanis aki lájkolja a Vasember 3 oldalt Facebookon, az hozzájárul ahhoz, hogy betekinthessünk a filmbe.

Hirdetés

Igazán egyszerű dolga van minden olyan rajongónak, aki szeretne egy pillantást vetni a készülődő Vasember 3-ra bármilyen formában, hiszen csak annyit kell tennie, hogy lájkolja és megosztja a Vasember 3 oldalt, melynek köszönhetően egyre feljebb csúszik Tony Stark reaktorának töltöttségi szintje. Ha eléri a 100%-ot, akkor a Marvel ígérete szerint valamilyen bepillantást kaphatunk a filmbe, remélhetőleg nem a jövő kedden megjelenni készülő, első trailerre gondoltak, mivel az egyébként is jár a rajongóknak. Nosza rajta, lájkoljátok és hírdessétek az igét, hogy minél előbb láthassuk a Vasember 3-as anyagot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.