Hirdetés

Vasember 3 - Megvan a főgonosz!

|

Egyre inkább körvonalazódik kedvenc milliárdos playboyunk harmadik nagyszabású kalandja, melyet Shane Black dirigálhat és már meg is találta filmjéhez a megfelelő nemezist.

Hirdetés

Sokakat foglalkoztat Tony Stark, alias Vasember harmadik vásznon való megnyilvánulása, hiszen a második szép bevételi és kritikai sikereket ért el, gondoljunk csak az általam írt, 92%-os értékelésre. A rendezői posztot elhagyó Jon Favreau ezúttal szereplőként tér csak vissza, helyét Shane Black, a Durr, durr és csók rendezője/írója vette át, aki törte a fejét azon, hogy ki lehet a páncélos legfőbb ellenfele. Mandarint már Favreau is kizárta a listáról, ő sem favorizálta, helyette egyelőre ismeretlen gonoszt választott, ám az már biztosra vehető, hogy a velejéig rossz karaktert a tehetséges Ben Kingsley alakítja majd. A tervek szerint a Vasember 3 az Extremis képregény sztoriján alapul majd, amelyben Tony Stark nanotechnológiával kísérletezik, ám a kezdeti sikerek ellenére később alaposan fűbe harap. A Vasember 3 premierdátuma 2013. május harmadika.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.